Adults - Escola de Ball Dance Studios Josep Roca & Regina Tarragó - dance studios

Vaya al Contenido

Menu Principal:

Premium & Gold
 
 
Fugim de les frases tòpiques que tantes i tantes vegades escolto: "Ja soc gran",  "Fa molt anys que no faig res", " Ufffff jo ballar?".......PROU, ACTIVA'T!!

El ball no té edat i mai és tard per començar una activitat que sempre t' hagués agradat fer i la tens pendent: BALLAR! 
No t' ho pensis ni un segon més, Ara és el moment!!!

Tots necessitem reptes per mirar endavant..... Deixa que la teva motivació, les teves ganes i el teu cos et demostrin el que ets capaç de fer. A més a més t' estaràs dedicant un temps molt valuós per Tu que et farà estar més feliç i els teus t' ho agraïran. 

A Dance Studios creiem en Tu, en el teu talent i la teva capacitat  i és per això aquesta Temporada 2018-19 hem preparat classes de ball de diferents estil per a Tú cada dia : Commercial, Hip-hop, Dansa-Jazz, Contemporani, Modern-Fusió, PBT (Progressive Ballet Tecnique) 

Et convidem a provar les Classes Obertes del Dance Studio i del Foment perquè ho visquis en primera persona. I recorda MAI ÉS TARD PER COMENÇAR A BALLAR!
DANSA CLÀSSICA

Sabies que la Dansa és l´útima tendècia en Fitness?.

La Dansa aporta flexibilitat, coordinació, ajuda a millorar la posició corporal i desenvolupa i tonifica la musculatura del cos (esquena, abdominals, glutis i cames).

Fer exercici ja no és sinònim de posar-re el xandall, els auriculars i sortir a córrer o anar a un gimnàs. Exercitar el cos i la ment és possible sense renunciar al plaer, a l' estètica i a la relaxació. 

La Dansa no és només cosa de Nenes, qualsevol persona adulta y sense experiència prèvia pot practicar aquest art.

La principal diferència entre l' exercici de gimnàs i la Dansa està en la concentració que requereix. La Dansa et permet oblidar-te dels problemes diaris mentres la teva ment està concentrada en tota la nova informació que ha d' assimilar, estàs enfocat en el treball corporal així com la música aconseguint d´aquesta manera evadir-te de preocupacions quotidianes.

Els beneficis de la pràctica de la dansa es poden apreciar ben aviat a nivell físic pero també a nivell emocional són un mitjà per arribar al benestar personal ja que expresses sentiments, és a dir, traduïr el movimient en art...... quan balles entren en joc les emocions.

Algunas celebrities com Natalie Portman, Sarah Jessica Parker, Coco Rocha o Dita Von Teese s' han confesat adictes a la Dansa.


BALLS  URBANS
Els Balls Urbans, popularment conegut com a Hip Hop, fa referència a un moviment genèric que engloba diferents estils i disciplines. 
Els orígens de les Danses Urbanes està als carrers de la ciutat de NY, concretament als barris marginals poblats bàsicament per gent de color on el carrer, el ball i la música era la seva manera de viure.
Aquests Balls van tenir una difusió molt ràpida i van esdevenir molt populars arreu. El resultat d' aquesta difusió ha fet que aquests balls s' han anat fusionant i rebent influències d' altres balls  
donant peu a corrents i estils diversos molt potents i atractius. 

A Dance Studios podràs aprendre aquests diferents estils (podeu veure a la descripció del Team i les seves especilaitats) desde: 
- Hip-Hop Old School: Els orígens i l' arrel del moviment Hip Hop.
- New Style:
- Commercial Dance: Com el seu nom indica, és la vessant més comercial molt popularitzada pels video clips. Un estil potent i amb molta força.

  
CONTEMPORANI

El ball contemporani és una disciplina que té arrels tècniques en la Dansa clàssica però que trenca amb la rigidesa de les normes del clàssic per donar peu a moviments molt més amplis i atrevits que condueixien a l' expressió dels sentiments, la força i el benestar emocional.

És un treball molt complet que combina el treball tècnic de peus, girs, col.locació postural etc  amb moviments molt lliures de braços i mans i l' ús del terra.

Els resultats de la pràctic del contemporani són ben aviat visibles.

A nivell físic aporta una estilització de la figura, més gràcia i estètica dels moviments i a més a més millora el  rendiment cardiovascular  i la velocitat de reacció ens els moviments.
A nivell emocional ajuda a descarregar adrenalina i sentir-se lliure i còmode amb sí mateix.

 

MODERN DANCE FUSIÓ 

Com el seu nom indica és una fusió de diferents estil de ball modern. Una activitat molt divertida i dinàmica amb músiques actuals. 

PBT (Progressing Ballet Tecnique)

El PBT és una tècnica molt moderna, innovadora i revolucionaria que ha desenvolupat la Porfessora- ballarina Marie Walton- Mahon - professora reconeguda internacionalment per les seves habilitats en l' ensenyança de la Dansa arreu del Món- i que podriem definir com el "Pilates dels Ballarin@s".
Sigui quina sigui la disciplina de ball que practiquis: Dansa, Hip hop, Ball Esportiu, Contemporani,  Patinatge, Jazz tant si ets més amateur i fas el ball com a Hobby, aquesta activitat és molt  interessant. Suposaran un gran complement al teu ball "les vitamines"  que el teu ball necessita  per un milor rendiment.

El PBT desenvolupa la memòria muscular  i ajuda a entendre quins músculs hem d' utilitzar i quins no en diferents accions del nostre ball. Amb aquest treball millorarem accions de gir, rotacions, equilibris i canvis de pesos entre altres. 

És també de gran ajut i molt beneficiós per qualsevol persona en les correccions posturals i estirament dels músculs.

   


PROGRAMA Love2Dance

Quan el teu Nen/ Nena estigui a la seva classe de ball, tu pots estar fent la teva a la mateixa hora a l' altra sala. No cal que esperis fora ni passis fred.
Aprofita i posa't en forma ballant i sortiu tot@s 2 ben content@s!!!

Les classe Love2Dance són classes d'estil Ball Modern, és un workout perfecte!
 
 
 
Regreso al contenido | Regreso al menu principal