Adults - Escola de Ball Dance Studios Josep Roca & Regina Tarragó - dance studios

Vaya al Contenido

Menu Principal:

Premium & Gold
 
 
Fugim de les frases tòpiques que tantes i tantes vegades escolto: "Ja soc gran",  "Fa molt anys que no faig res", " Ufffff jo ballar?".......PROU, ACTIVA'T!!

El ball no té edat i mai és tard per començar una activitat que sempre t' hagués agradat fer i la tens pendent: BALLAR! 
No t' ho pensis ni un segon més, Ara és el moment!!!

Tots necessitem reptes per mirar endavant..... Deixa que la teva motivació, les teves ganes i el teu cos et demostrin el que ets capaç de fer. A més a més t' estaràs dedicant un temps molt valuós per Tu que et farà estar més feliç i els teus t' ho agraïran. 

A Dance Studios creiem en Tu, en el teu talent i la teva capacitat  i és per això aquesta Temporada 2018-19 hem preparat classes de ball de diferents estil per a Tú cada dia : Commercial, Hip-hop, Dansa-Jazz, Contemporani, Modern-Fusió, PBT (Progressive Ballet Tecnique) 

Et convidem a provar les Classes Obertes del Dance Studio i del Foment perquè ho visquis en primera persona. I recorda MAI ÉS TARD PER COMENÇAR A BALLAR!
DANSA CLÀSSICA

Sabies que la Dansa és l´útima tendècia en Fitness?.

La Dansa aporta flexibilitat, coordinació, ajuda a millorar la posició corporal i desenvolupa i tonifica la musculatura del cos (esquena, abdominals, glutis i cames).

Fer exercici ja no és sinònim de posar-re el xandall, els auriculars i sortir a córrer o anar a un gimnàs. Exercitar el cos i la ment és possible sense renunciar al plaer, a l' estètica i a la relaxació. 

La Dansa no és només cosa de Nenes, qualsevol persona adulta y sense experiència prèvia pot practicar aquest art.

La principal diferència entre l' exercici de gimnàs i la Dansa està en la concentració que requereix. La Dansa et permet oblidar-te dels problemes diaris mentres la teva ment està concentrada en tota la nova informació que ha d' assimilar, estàs enfocat en el treball corporal així com la música aconseguint d´aquesta manera evadir-te de preocupacions quotidianes.

Els beneficis de la pràctica de la dansa es poden apreciar ben aviat a nivell físic pero també a nivell emocional són un mitjà per arribar al benestar personal ja que expresses sentiments, és a dir, traduïr el movimient en art...... quan balles entren en joc les emocions.

Algunas celebrities com Natalie Portman, Sarah Jessica Parker, Coco Rocha o Dita Von Teese s' han confesat adictes a la Dansa.

HIP HOP

Els Balls Urbans, popularment conegut com a Hip Hop, fa referència a un moviment genèric que engloba diferents estils i disciplines. 
Els orígens de les Danses Urbanes està als carrers de la ciutat de NY, concretament als barris marginals poblats bàsicament per gent de color on el carrer, el ball i la música era la seva manera de viure.
Aquests Balls van tenir una difusió molt ràpida i van esdevenir molt populars arreu. El resultat d' aquesta difusió ha fet que aquests balls s' han anat fusionant i rebent influències d' altres balls  
donant peu a corrents i estils diversos molt potents i atractius. 
És una activitat caracteritzada per la gran riquesa rítmica i varietat de moviments. Sens dubte, un repte i una motivació... Atreveix-te!!! 
CONTEMPORANI

El ball contemporani és una disciplina que té arrels tècniques en la Dansa clàssica però que trenca amb la rigidesa de les normes del clàssic per donar peu a moviments molt més amplis i atrevits que condueixien a l' expressió dels sentiments, la força i el benestar emocional.

És un treball molt complet que combina el treball tècnic de peus, girs, col.locació postural etc  amb moviments molt lliures de braços i mans i l' ús del terra.

Els resultats de la pràctica del contemporani són ben aviat visibles.

A nivell físic aporta una estilització de la figura, més gràcia i estètica dels moviments i a més a més millora el  rendiment cardiovascular  i la velocitat de reacció ens els moviments.
A nivell emocional ajuda a descarregar adrenalina i sentir-se lliure i còmode amb sí mateix......Dóna ales als teus sentiments!!!!

 

FITDANCE 

Fitdance és una excel.lent classe de cardio per cremar calories, suar i divertir-se ballant. 
És una fusió de diferents estil de balls moderns, aquest  classe té una estructura molt organitzada, cosa que fa que sigui molt fàcil de seguir. 
Fitdance és un activitat molt divertida i dinàmica amb músiques actuals...... Posa marxa a la teva vida!!! 


PILATES PER BALLARIN@S
PBT (Progressing Ballet Tecnique)

El Pilates PBT és una tècnica molt moderna, innovadora i revolucionaria que ha desenvolupat la Porfessora- ballarina Marie Walton- Mahon - professora reconeguda internacionalment per les seves habilitats en l' ensenyança de la Dansa arreu del Món- i que podriem definir com el "Pilates dels Ballarin@s".
Sigui quina sigui la disciplina de ball que practiquis: Dansa, Hip hop, Ball Esportiu, Contemporani,  Patinatge, Jazz tant si ets més amateur i fas el ball com a Hobby, aquesta activitat és molt  interessant. Suposaran un gran complement al teu ball "les vitamines"  que el teu ball necessita  per un milor rendiment.

El Pilates PBT desenvolupa la memòria muscular  i ajuda a entendre quins músculs hem d' utilitzar i quins no en diferents accions del nostre ball. Amb aquest treball millorarem accions de gir, rotacions, equilibris i canvis de pesos entre altres. 

És també de gran ajut i molt beneficiós per qualsevol persona en les correccions posturals i estirament dels músculs.....Dóna un pas endavant i mima el teu cos una mica més!!!  

   


DANSA ORIENTAL: DANSA DEL VENTRE

La Dansa Oriental és la barreja perfecta de feminitat, elegància, sensualitat i força..... és un ball d' una gran bellesa.
Suposa un gran exercici físic i control sobretot a la zona abdominal i a més a més aporta grans beneficis a nivell postural pel treball d' esquena que implica.
Treu tot el teu potencial femení!!!!!JAZZ

El Jazz és una disciplina moderna que combina la tècnica de la dansa clàssica però amb moltes més dosis de llibertat i amplitud de moviments.
És una fusió de molts corrents i estils així com la música que s' utilitza, aquesta pot ser moderna i molt variada.
És un  perfecta combinació de la tècnica i l' expressivitat on el treball de les diagonals, els girs, treball de peus en són la base. .


LYRICAL JAZZ

Una de les evolucions més noves del Jazz, partint sempre de la base del Jazz clàssic, s' incorpora part de la tècnica de la dansa contemporània i la dansa clàssica.
Les coreografies es creen no només sobre el "beat" musical sinó que també aprofita la lírica (la lletra) de la cançó per tal de fer canvis sobtats de ritmes. Les coreografies juguen amb la veu del / la cantant  i aprofiten el missatge que vol transmetre la cançó per potenciar l' emoció d' aquesta i poder treballar al màxim l' expressivitat del ballarí mentre l' interpreta.
Una classe per somiar i deixar anar els sentiments! 
 
 
Regreso al contenido | Regreso al menu principal