Activitats - dance studios

Vaya al Contenido

Menu Principal:

Balls de Saló
 
CLASSES EN GRUP DE BALLS DE SALÓ - ELEGANCE SOCIAL DANCE - 

Us agradaria ballar Balls de Saló amb elegància, estil i glamour? 
A Dance Studios Molins de Rei  aprendreu de manera fàcil i relaxada amb el mètode Elegance Social Dance (mètode propi creat per Josep Roca ) tots aquells balls necessaris per defensar-vos i impressionar en qualsevol esdeveniment social, festa, ball etc. Per nosaltres, els sentit del ball en Parella és el de dues persones ballant en harmonia, elegància i complicitat on el joc de "conduir-seguir" n'és la màxima, fugint d' una coreografia pautada i un ordre imposat de passos.
Desde la primera classe ja us sentireu ballar i gaudir-ho.

A Dance Studios Molins de Rei -fruit de l' experiència de més de 28 anys dedicats a la docència del Balls de Saló- hem creat un mètode propi d' aprenentage evolutiu del ball  "Sistema PLS" (Progressive Learning System) que fa evolucionar a les Parelles d' una manera molt natural, personalitzada i progressiva que us farà gaudir en tot moment de l' aprenentatge.
Els Balls de Saló  que aprendreu són: Blues, Tango, Vals Anglès, Vals Vienès, Quickstep, Foxtrot, Chachacha, Rumba Americana, Swing, Disco Hustle, Pasodoble, Salsa, Merengue i Bachata.

A més a més de l' aprenentatge en sí, la pràctica dels Balls de Saló aporta grans beneficis:
- En la vessant social, és una activitat que es comparteix en la Parella i per tant un temps de qualitat molt valuós. Sortir, arreglar-te, cuidar-te, conèixer altres parelles i fer noves amistats.
- A nivel físic té innumerables beneficis per la salut, és per això que molts metges ho prescriuen: control del pes, pressió arterial, millora cardiovascular, beneficis per l' alinació de l' esquena, tonificació muscular, control del col.lesterol etc etc....

Però sens dubte, el més destacable és el benefici a nivell emocional..... ballar et fa més feliç i aparcar tots els problemes!!!! 

És un programa en Parella. Estructurat per nivells de Ball: Iniciació, Intermig, Avançat, Bronze, Plata i Or.
Classes diàries en funció del nivell.
Bono de 10 sessions de 1,15h/cada sessió 
GRUPS DE BALL COREOGRÀFIC

Les Formacions o Balls Coreogràfics en grup són d' una gran bellesa artística. Parelles que es mouen a l' unison i executant amb exactitud els moviments i els passos amb gran precisió de manera que semblen un sol. Hi ha coreografies de molts estils (standars, llatins, mix de músiques, temàtiques etc).

Les classes de Ball coreogràfic socialment són una activitat molt divertida que crea grans vincles entre les parelles així com una gran generositat pel grup.

1 classe setmanal 
De 1.30h de durada 
Per Parelles a partir del nivell Bronze
CLASSES DE TÈCNICA I ESTIL 

Són classes adreçades a les Parelles de Balls de Saló a partir del Nivell Intermig i que desitgin aprofundir en els aspectes tècnics i artístics del Ball de Saló per tal d' aconseguir una major estètica i millor estil. Les classes de Tècnica i Estil  et donen eines claus en el Ball. La tècnica fa el Ball lliure

Quins són els Beneficis de l'activitat Tècnica i Estil?
- A nivell físic, comporta un augment de la tonificació muscular, una millora de la coordinació i una gran millora en la conciència corporal ja que es tracta d' un treball molt específic sobre parts molt concretes del cos.
- A nivell psíquic, suposa un augment en la seguretat del Ballarí/na  així com la satisfacció personal d' una notable millora.

En què consisteix el treball de les classes de Tècnica i estil?
- Correcció postural:  treball específic  d' extensió de la columna vertebral.
- Treball mecànic de les cames: alineació i tonificació muscular.
- Treball dels peus: correcte ús dels turmells, plantes i talons.
- Treball de braços i mans a nivell artístic per tal d' aconseguir més naturalitat i elegància.

Les classes de Tècnica i Estil és una activitat molt recomanable, gairebé imprescindible per a les Parelles que vulguin adquirir més nivell de Ball  

1 Classe setmanal de 1 hora de durada
Bono de 8 sessions.
 

CLASSES PARTICULARS

Les Classes Particulars estan adreçades a les Parelles que:
- Us agrada ballar però els vostres horaris laborals són intempestius i no podeu assistir a les classes de Grup .
- Si voleu reforçar les vostres classes de Ball en Grup.
- Si voleu un tracte més personalitzat.
- Si us ve de gust en un moment determinat aprofundir en certs aspectes del Ball.
- Si voleu un aprenentatge més ràpid.

Les Classes Particulars són a hores convingudes. 
PRACTICE PARTY

Es tracta d' unes sessions de pràctica que tenen lloc quinzenalment els divendres nit a Dance Studios Molins de Rei amb l' objectiu que els Ballarin@s puguin practicar tots els Balls, conèixer altres ballarin@s de l' escola, socialitzar, divertir-se i ser feliços. Aquestes sessions estan dirigides per Josep Roca

La pràctica et fa millor ballarí/na!

Activitat quinzenal
Bono de 6 sessions de pràctica
PROGRAMA REDANCE

El programa Redance facilita el poder venir a a classe de Ball dos dies a la setmana a totes aquelles Parelles que així ho vulguin. 

És molt recomanable ja que doblant el temps que es dedica setmanalment al Ball fa millorar i progressar de forma sorprenent el Ball de les Parelles, memoritzant millor els passos agafant més soltura i fluidesa i en conseqüència i com a resultat de doblar les classes, la Parella gaudeix molt més del Ball.

Grups diaris
Bono de 8 classes

TALLERS

Es tracta de classes temàtiques obertes a totes les Parelles de qualsevol nivell de Ball que tenen per objectiu ampliar coneixements i aprofundir aspectes més concrets del tema en qüestió.
Són classes de gran interès ja que desperten la curiositat i amplien els coneixements en el Ball.

Com més informació i coneixements es tenen del Ball tinc, més es gaudeix d' aquesta fantàstica activitat.

El ball o el tema del Taller, s' anunciarà amb antelació i cal fer reserva.

1 Taller cada trimestre.
Reserva prèvia

 
 
Regreso al contenido | Regreso al menu principal