Nens - Escola de Ball Dance Studios Josep Roca & Regina Tarragó - dance studios

Vaya al Contenido

Menu Principal:

Nen@s-Joves
 
BALLS URBANS
La Dansa Urbana -tan popular entre els joves-  és un moviment artístic i cultural que va nèixer a principis de la dècada dels 70 entre les comunitats afroamericanes i hipanoparlants dels barris de New York com el Bronx, Queens i Brooklyn  donant orígen al Hip Hop Old School.
Els passos es caracteritzen pel rebot (“bounce”). És un tipus de ball molt enèrgic i on es treballa molt el ritme de la música. 
El moviment original Old School ha anat evolucionant al llarg del temps i fusionant-se amb altres estils de ball donat pas a noves tendències com el Commercial, New Style entre d' altres.
Al Dance Studios Molins de Rei impartirem classes de Hip Hop Old School, Commercial i New Style (vegeu als diferents monitors i les seves especialitats en l' apartat TEAM DS

Els grups són a partir de 5 anys.
Grups distribuïts per edats.

DANCE CLIP

La última tendència en ball modern arribada dels EEUU.
Es tracta de ballar i interpretar els millors temes dels videoclips més actuals i famosos...... Beyoncé, Lady Gaga, Justin bieber, Christina Aguilera etc.
Quant a l' estil de ball, és una fusió de molts estils de ball. És donçs una activitat molt divertida i completa ja que exigeix ball i interpretació.

A partir de 5 anys.
Grups distribuïts per edats.  

DANSA CLÀSSICA

Una activitat per introduir als Nen@s al món de la Dansa.
Treball de col.locació corporal, alineació, flexibilitat, coordinació, musicalitat, expressió i treball en grup sempre de forma divertida i dinàmica.
És una disciplina que afavoreix el control corporal i dóna una el.legància i estilitza la figura.

A partir de 4 anys.

CONTEMPORANI

És una modalitat de ball molt de moda actualment que té els seus origens en l' evolució de la Dansa clàssica i que va sorgir com una necessitat de trencar les regles estrictes de la dansa i per tant va ser molt transgresor. El ball contemporani busca en la dansa un mitjà d'expressió d' emocions i sentiments. És un estil molt dinàmic i plàstic que utilitza el terra i l' espai com a component  interpretatiu. Representa un treball tècnic, de velocitat i flexibilitat molt important. És d' una gran bellesa, elegància i molt emocionant. 

A partir de 12 anys.

JAZZ 

És un estil de ball que va néixer als estudis de dansa de New York a diferència del Hip- Hop que va néixer als carrers. Ens els seus orígens va sorgir com una evolució i modernització del ballet. Per tant el Modern Jazz utilitza la tècnica del ballet clàssic (treball de peus, treball de cames, conciència corporal, rotacions de caderes, flexibilitat etc) però al mateix temps té un component interpretatiu i creatiu molt important amb jocs de cames, voltes refinades i moviments ràpids on s' utilitzen músiques modernes i actuals. És un estil de ball molt dinàmic, plàstic i interpretatiu que aporta elegància i estil. 

A partir de 5 anys.
Grups distribuïts per edats. 


FIT. KID
És una activitat que combina de forma molt equilibrada el Ball (en diferents estils) i les acrobàcies (entenent acrobàcies adaptades al nivell del Nen@).
Prové de l' evolució i la fusió de l' aeròbic + la gimnàstica rítmica.
És una activitat molt inclusiva i dinàmica ja que té un treball físic molt complet i equilibrat. 
Quant als estils de ball, poden ser desde hip- hop, jazz, balls llatins, rock, contemporani etc. És una activitat molt divertida i dinàmica.

A partir de 4 anys i fins 12 anys.
Grups distribuïts per edats 


DANSA CREATIVA
 
És una  modalitat de ball adreçada a nen@s de P4-P5. 
Es basa en el moviment natural i espontani del cos. Afavoreix el desenvolupament de les aptituts motrius dels nen@s, la sensibilitat musical, la capacitat creativa, la concentració, la percepció de l' espai que l' envolta així com el fet d' adquirir consciència del propi cos.
Afavoreix la socialització i la integració amb els altres nen@s i a tenir sentit de grup. 


FAMILY DANCE

Una activitat per a Tu i el teu fill@. Per compartir temps, ball i jocs de manera lúdica i dinàmica. Una activitat molt divertida on passareu molt bones estones de complicitat i estrenyereu vincles. 
Per a nen@s de 2 i 3 anys.
A la classe pot venir el Pare o la Mare.
XICS DANCE & MODERN DANCE

Xics Dance, és una activitat adreçada als més peques de 3 anys perquè també ells a traves de la música i el ball puguin treballar la seva expressió d' una manera lúdica i espontània amb moviment naturals.

Modern Dance és una activitat adreçada  per a Nen@s de P4 i P5 que ja tenen més desenvolupada la seva conciència corporal i el sentit de l'espai i gaudeixen ja amb les músiques modernes mentre treballen la coordinació i la musicalitat.


 
 
Regreso al contenido | Regreso al menu principal