Christmas Showcase - dance studios

Vaya al Contenido

Menu Principal:Estimades Famílies, amics i simpatitzants del DS;

Com cada any per aquestes dates i amb molta il.lusió, us presentem el CHRISTMAS SHOWCASE, l' espectacle de Ball de Nadal on participen tot@s els/es ballarin@s del Dance Studios Molins de Rei: Babies, Infantils, Junior, Youth i Premium.
Aquest any, sota el títol " ITS CHRISTMAS TIME" podreu viure una tarda màgica i entranyable de ball i moltes emocions en un ambient  Nadalenc. 
Serà una Gran Tarda de Festa per tothom....No us ho perdeu!!!   

A continuació, us informem dels DETALLS DEL FESTIVAL:

Data: Dissabte, 21 de Desembre 2019

Lloc: Teatre del Foment de Molins de Rei

Horaris:  
Pel que fa als horaris, aquest any tenim una NOVETAT, donat el gran nombre de participants i per una major comoditat tant dels ballarin@s com del públic, farem 2 passes
--> 17:30h Grups de p3,p4 i p5 i Infantils.  
--> 19:30h Grups de Junior, Youth i Premium 
La durada aproximada de cada espectacle és d' entre 1h i 1:15h

Les entrades:
Les entrades es venen numerades.
Es posaran a la venda anticipadament al Dance Studios a partir del Dilluns 2 de Desembre, es vendran de dilluns a divendres de 16:30h a 20:30h.
L' espectacle està obert a tothom, per tant, hi pot assistir qui vulgui: familiars, amics etc
Les entrades s' han de pagar en efectiu. NO visa.
No es poden apartar. Tampoc es poden reservar per telefon ni mail. 
Les entrades que no es venguin anticipadament, es posaran a la venda el mateix dia de l' espectacle al Foment. 
No s' acceptaran devolucions de les entrades un cop pagades.

Preu de les entrades: 
Adults: 9€
Nen@s (de 2 a 11 anys): 6€
Menors de 2 anys (sense ocupar cadira): Gratuït
Els Pares i Mares que tinguin els seus fill@s ballant en els dos Festivals, només han de treure les entrades per un passe, el segon el tenen gratuït.
Per aquell@s que tinguin el Nen@ ballant en un espectacle i vulguin gaudir del segon, ho poden fer per només un suplement adicional de 3€ els adults i gratuïtament els Nen@s.

Assaig general:
L' assaig general es farà el dissabte 14 de desembre al Foment.  
L' horari de l' assaig serà entre les 09:30h i les 18h, anirem convocant els diferents grups en torns de 1/2 hora. Us concretarem l' hora exacta de l' assaig de cada grup dues setmanes abans.
Excepcionalment, els grups d' Elisenda faran l 'assaig general al Foment el dilluns 16 de Desembre entre les 18h i les 20h. Us concretarem més detalls 2 setmanes abans.
A l' assaig general NO han de portar el vestuari del Festival

Assaig amb vestuari:
La setmana del 16 al 20 de Desembre, tot@s els ballarin@s han de venir a classe amb TOT el vestuari del Festival per tal de ballar amb ell i veure si tot és correcte.

Pel que fa al detalls del dia 21 de Desembre (entrada dels ballarines, public etc etc ) els trobareu penjats al hall del Foment el dissabte 14 de Desembre, dia de l' assaig.

 I des d' ara al Dance Studios MdR, to@s els ballarin@s i mestres estem il.lusionats i treballant de  ple amb els preparatius perquè aquest CHRISTMAS SHOWCASE sigui una explosió de ball, musica i festa per a tohom!!!
 


 
 . 

 
Regreso al contenido | Regreso al menu principal