Qui Som - Escola de Ball Dance Studios Josep Roca & Regina Tarragó - dance studios

Vaya al Contenido

Menu Principal:

L' Equip DS
Dance Studios Josep Roca & Regina Tarragó, és una escola dedicada a l'ensenyament del Ball per a Nen@s, Joves i Adults. Dirigida per Josep Roca & Regina Tarragó, parella professional de renom nacional i internacional amb un bagatge de més de 28 anys dedicats a la docència del Ball.

Pioners i inspiradors del Balls de Saló i Ball esportiu a l'Estat des de els seus inicis a finals de la dècada dels 80. Han participat en els esdeveniments de Ball de Saló més importants, glamurosos i destacables a nivell mundial.

Parella professional representant d´Espanya en nombrosos Campionats Oficials Mundials i Europeus en totes les disciplines: Standard, Llatins i 10 Balls. Havent-se format entre els millors mestres de Ball de Saló i les corrents més noves a nivell mundial.

Entre molts altres títols aconseguits per Josep Roca & Regina Tarragó durant la seva llarga carrera professional de Ball, cal destacar el títol de Campions d´Espanya en disciplines Standards i Llatins, primeres posicions en Competicions a diferents països Europeus, Canada i USA així com finalistes en Campionats Oficials Europeus i Mundials.

Així mateix a nivel acadèmic, tenen la màxima titulació de Professors de Balls de Saló en disciplines Standars i llatins, títols aconseguits de part de l' AEBDC (Assoaciació Espanyola de Ball) UK Alliance (United Kingdom Alliance) i FADS (USA Fred Astaire Dance Studios)

Dedicats a la docència i expansió del Ball de Saló per tot l´Estat, per les seves mans han passat milers de ballarins tant amateurs com professionals, a la seva escola s´han format un gran nombre de parelles amateurs Campiones d´Espanya així com mestres que actualment s´escampen pel llarg i ample de la geografia de l´Estat Espanyol.
Josep Roca & Regina Tarragó incansables investigadors del ball i la seva docència, sempre han destacat per la seva professionalitat, el seu compromís i qualitat en l’ensenyament del ball , transmetent l’amor i la passió per aquesta disciplina cosa que ha fet que imposessin una tendència entre tots aquells que els han seguit.

Després d´una estada a New York havent estudiat i experimentat l´estil de Ball Americà, arriben amb un nou projecte innovador i revolucionari sota un sistema propi d´ensenyament - DANCE PLS- destinat a deixar petjada.

El Dance PLS és un sistema d' ensenyament  del ball evolutiu  que fa que les parelles progressin de manera ordenada, lògica i divertida. Els nivells són Iniciació, Intermig, Avançat, Bronze, Plata i Or

Com a Directors de DanceStudios  juntament amb el seu equip humà estan en constant reciclatge i formació per oferir el millor aprenentatge del ball i fer que la gent gaudeixi d' aquesta activitat.  

Vine a viure experiències inoblidables a
Dance Studios Josep Roca & Regina Tarragó

 
Regreso al contenido | Regreso al menu principal